Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
PTMD heeft een zeer groot assortiment, zeker niet alles staat op de website. U kunt ook een kijkje nemen op de website van PTMD zelf. In principe kan DistelRoos bestellen wat u op de site vindt, alleen dan wel met de lage DistelRoos prijzen!

Klik hier voor de PTMD website

Ook heeft DistelRoos een XL outlet van PTMD. Hier vindt u artikelen van PTMD tegen absolute bodemprijzen. Dit assortiment wisselt regelmatig en is vaak maar tijdelijk leverbaar. De produkten van de outlet staan ook bij deze catagorie vermeld.

Klik hier voor de PTMD XL outlet


» Beelden » Decoballen & kransen » Dienbladen & etagères » Lint & Touw » Potten & schalen » Kunstplanten » Servies » Textiel » Verlichting » Wanddecoratie » Overig
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Design filosofie van PTMD (Pot en Mand)

PTMD collection® beschikt over een eigen designstudio waarin alle producten in eigen beheer worden ontwikkeld. Elk Item uit het omvangrijke en zich constant vernieuwende assortiment straalt daardoor de kenmerkende Design filosofie van het PTMD®-merk uit: Stoer, Sober en Sfeervol.
 
Door het gebruik van sobere, grove en natuurlijke materialen hebben de PTMD®-producten van nature een warme, sfeervolle uitstraling. Dit is wat PTMD collection® in al zijn producten terug wil zien, ongeacht of het om een modern of klassiek ontwerp gaat. Het gehele PTMD®-assortiment (van o.a. bankstellen, tafels, potten, glazen en bedspreien tot aan diverse verfsoorten) moet als een puzzel in elkaar vallen. Hiermee bedoelen wij dat het totale PTMD®-assortiment dezelfde sfeer moet uitstralen en dat de collecties (ongeacht het materiaal of product) in hetzelfde beeld kunnen passen.
 
Sinds vijf jaar is de collectie van PTMD collection® dermate uitgebreid dat het een totaalconcept is geworden voor uw interieur.Dit houdt in dat een huis ingericht kan worden met 100% PTMD®-artikelen, variërend van bankstel tot tapijt, van servies tot bestek en van tafel tot stoel.PTMD collection® is trendsettend, maar behoudt altijd een eigen gezicht.
 
Lifestyle in optima forma dus! 
 
Liefdadigheid
Voor PTMD collection® wordt er veel naar het Verre Oosten,waaronder Vietnam, gereisd. Tijdens deze reizen worden wij vaak geconfronteerd met kinderen die geen toekomst hebben. Vanuit dit oogpunt is het initiatief vanuit de directie van PTMD collection® gekomen om een kids-huis in Ho-Chi-Minh op te richten. Het Kids House heeft een warme huiselijke uitstraling waar meisjes, in de leeftijd van 8 tot 18 jaar, die in een ellendige, uitzichtloze situatie verkeren, gehuisvest worden.In het Kids House krijgen deze meisjes onderdak, kleding, voeding en onderwijs aangeboden om zich zo voor te bereiden op een betere terugkeer in de maatschappij.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.