Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
NICOLAS VAHÉ: Liefde voor de goede smaak!

Voor hun draait het om eenvoud en een professionele aanpak van het eten. Het gastronomische merk Nicolas Vahé is geboren uit een levenslange passie voor lekker eten, en vandaag de dag omvat de collectie een breed scala van producten met lekkernijen, drankjes en accessoires.

Alle producten zijn ontwikkeld en gebaseerd op een sterke filosofie en de liefde van voedsel evenals goede ingrediënten. Om een hoge kwaliteit te garaderen worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Daarnaast proberen ze altijd verrassende smaken te maken en ingrediënten te combineren die je op zo'n manier niet elders zult vinden.

Lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn, het is vaak eenvoudiger dan je denken zou, en zij willen je ogen en smaakpapillen openenen hoe je klassieke ingrediënten een geheel nieuwe smaaksensatie geven kan.

Met de producten van Nicolas Vahé heb je altijd iets fijns in huis. Zowel als het gaat om de ingrediënten als om de verpakking, die zij een belangrijk aspect van het totaalplaatje vinden. Dit alles zorgt voor een inspirerende sfeer en maakt de dagelijkse routine om te koken een fijne aangelegenheid. 


Cadeaubonnen
Cadeaubonnen
Dranken
Dranken
Koffie-&-thee
Koffie & thee
Marinade-&-saus
Marinade & saus
Jam-&-honing
Jam & honing
Easy-cooking
Easy cooking
Zout-&-kruiden
Zout & kruiden
Chocolade-&-meer
Chocolade & meer
Olie-&-azijn
Olie & azijn
Accessoires
Accessoires
Gift-boxen
Gift boxen


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.